2 860 ₴
Контактний десикант для підсушування врожаю перед збиранням і для часткового знищення бур’яну. Проблема з нерівномірним і повільним дозріванням дуже важлива для сільськогосподарських культур.
Норма витрата:
Культура |
Норма витрата, л/га |
Спосіб і час обробки |
Норма витрата робочої рідини, л/га |
Соняшник |
2,0-3,0 |
оприскування в фазу дозрівання культур |
наземне - 300-400 л/га; авіакомпанії - 50-70 л/га. |
Ріпак |
оприскування в фазу дозрівання культур |
||
Соя |
|
оприскування в фазу дозрівання культур |
|
Горох |
|
оприскування в фазу дозрівання культур |
|
Буряки |
4,0-6,0 |
оприскування під час побуріння 20-40 % клубочків |
|
Зернові |
1,5-3,0 |
оприскування в фазу воскового стиглості |
|
Швидкість дії:
Вона діє відразу після оприлюднення, візуально ефект десикації видно через 4-7 дня, залежно від температури повітря і ступеня росту рослин. Оптимальна темература повітря для застосування Диквата становить від +15 °С до +25 °С.
Механізм дії:
Живлячись зеленими частинами рослин, дикват перетворюється на перекис водню, який руйнує мембрани клітин і спричиняє засихання рослин. Ця дія швидко розкладається в рослині, тому застосування Диквата є безпечним і для сівби насіння, і посіви, які призначені для задоволених цілей.
Властивості і переваги:
Спектр застосування:
Соняшник, горох, Столовий буряк (насіневий), картопля, редис (насіневий), капуста (насінева), сорго, моркву (насінева), люцерна, боби кормові, соя і др.
Класифікація ВОЗ, токсикологічна характеристика:
ШІІ клас (смертно токсичний).
Рівень придатності та зберігання ліків:
Три роки у закритій заводській упаковці при температурі +5 °С до +35 °С.