ІМПАКТ 25 SC, К. С., володіє унікальними властивостями: - тривалість захисту рослин - Захисні дії (системні, контактні і фумігаційні) - профілактичні і лікувальні властивості - Стійкий до опадів. - Ефективний при низьких температурах (> 5 ° С) на початкових етапах вегетації.
Властивості зазначені вище, обумовлені діючою речовиною - флутриафол. Флутриафол є самим мобільним з групи триазолів. Імпакт 25 SC, к. Швидко пересувається по рослині, що забезпечує фунгіцидний ефект за грибкових захворювань. Препарат знаходиться в рослині тривалий час, близько 6-8 тижнів. Імпакт 25 SC, к. С. Має фумігантним дією. Розчин, випаровуючись, формує фумігаційних хмар і повністю накриває всю рослину. Імпакт 25 SC, к. С. Захищає рослини від таких захворювань як коренева гниль, ламкість стебел, очкова плямистість.
Імпакт рекомендується застосовувати при появі перших ознак захворювань. Попри те, що препарат має лікувальну дію, важливо проводити обприскування до того, як хвороба стане незворотною. Внаслідок високої інтенсивності поглинання, вже через 6:00 Імпакт 25 SC, к. С починає діяти хворобами.
Імпакт 25 SC, к. С. застосовується в період вегетації при появі перших ознак захворювання. Найкращий ефект дає двократне обприскування з інтервалом обробок 3-4 тижні.
Зернові - за інтенсивної технології максимально ефективно дворазова обробка сходів:
Визначальну роль відіграє захист двох верхніх листків, від яких залежить наливання зерна, тому дуже важливо запобігати розвиткові захворювань захисно-профілактичною обробкою Імпакт 25 SC, к. С.
Цукрові буряки - при появі перших ознак захворювань (початок змикання рядків), у світові потреби - за такою появою ознак хвороб (з інтервалом обробок 3-4 тижні).
Яблуня – у фазу зеленого конуса; рожевого бутону; відразу після цвітіння; при діаметрі плодів понад 1,5 см (волоський горіх).
Виноградна лоза – при утворенні 4-5 листків; відразу після цвітіння; з молодих ягід; при наступному появі ознак хвороб.
Для досягнення високої ефективності боротьби з хворобами, захисно-профілактичну обробку рослин слід проводити якомога раніше, ще до появи перших ознак захворювання.
За сприятливих для розвитку хвороб гідротермічних умов повторну обробку проводити з інтервалом 3-4 тижні.
Обприскування проводять уранці або ввечері, при швидкості вітру, що не перевищує 5 м/с.
Не проводьте обробку, якщо є небезпека випадання опадів, при перших ознаках дощу припинити обробку.
Культура |
Норма препарату л/га |
Норма робочої рідини л/га |
Спектр дії |
Час обробки |
Кратність обробки |
Пшениця озима та яра |
0,25 |
200-300 |
Борошниста роса, стеблова бура іржа, септоріоз, фузаріоз, кореневі гнилі |
Обприскування під час вегетації |
1-2 за сезон |
Ячмінь ярий і озимий |
0,25 |
200-300 |
Борошниста роса, септоріоз, ринхоспоріоз, смугаста та сітчаста плямистість, кореневі гнилі |
Обприскування під час вегетації |
1-2 за сезон |
Жито |
0,25 |
200-300 |
Борошниста роса, іржасті хвороби, кореневі гнилі |
Обприскування під час вегетації |
1-2 за сезон |
Цукровий буряк |
0,125 |
200-300 |
Борошниста роса, церкоспороз |
Обприскування під час вегетації |
1-2 за сезон |
Термін придатності - 3 роки
ОСНОВНІ | |
---|---|
Виробник | Cheminova |
Країна виробника | Японія |
Характер дії пестициду | Суцільний |
Препаративна форма | Концентрат суспензії |
Хімічний склад | Неорганічні |
Тип впливу | Системний |
Оброблювані культури | Пшениця яра та озима, ячмінь ярий та озимий, жито, цукрові буряки, виноград, яблуня |
Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 25 град. |
Захворювання рослини | Альтернаріоз, Бура іржа, Гельмінтоспоріоз, Борошниста роса, Ринхоспоріоз, Септоріоз, Стеблева іржа, Оідіум |
Вміст наявної речовини | Флутріафол, 250 г/л |
Діюча речовина | Флутріафол |
УПАКОВКА | |
Упаковка | Каністра |
Вага | 6 кг |
Об'єм | 5 л |
Основні | |
---|---|
Виробник | Cheminova |
Характер дії пестициду | Суцільного |
Максимальна температура ефективної дії | 5 град. |
Вміст діючої речовини | флутріафол |
Оброблювані культури. | Виноград |
Користувальницькі характеристики | |
Тип впливу на організм | Системні |
Оброблювані культури | Пшениця яра і озима пшениця,Ячмінь ярий і озимий,Ріпак,Цукрові буряки,Виноград,Яблуня |